18/06/2024

Aeroporti i Istanbulit, i pari në Evropë për transport të mallrave

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Aeroporti i Istanbulit zuri vendin e parë në mesin e 10 aeroporteve me transportin më të mirë të mallrave në Evropë në gjysmën e parë të vitit.

Këtë informacion e ka konfirmuar ministri turk i Transportit dhe i Infrastrukturës, Abdulkadir Uraloglu, në profilin e tij në rrjetet sociale.

“Aeroporti i Istanbulit është në vendin e parë në mesin e 10 aeroporteve më të mira me transportin më të mirë të mallrave në Evropë. Aeroporti i Istanbulit nuk zbret nga maja”, shkruan Uraloglu.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...