02/10/2023
- Advertisement -spot_img

Kategoria

Emisione

Rrëfimi emocional i plakut të birësuar, me dy nëna dhe dy baba

Plaku i urtë, Osman Z Kabashi nga Gurrakoci i Istogut rrefen për RTI. Jeta, traditat e zakonet në të kaluarën, oda e burrave dhe...

Si u bënë sebep tre lekë sadak që të shërohet nga semundja e rëndë dhe ta kryej Haxhin !

Si u bënë sebep tre lekë sadak që të shërohet nga semundja e rëndë dhe ta kryej Haxhin, rrëfen Luljeta Kazazi nga Tirana. Në emisionin...

Bullizmi një problem serioz

Bullizmi është një problem serioz shoqëror që ndikon në shëndetin emocional dhe psikologjik të personave që janë prekur nga ky fenomen. Si shoqëri, ne...

Tha: Hoxhën nuk e kthej thatë! E Fali gjakun, për respekt ndaj hoxhës!

E Fali gjakun, për respektin ndaj hoxhës! Rrëfimët e hoxhës Jahir ef. Beqiri, ishin të shumta dhe emocionuese. Rrefime këto, që nuk mjafton një emision,...

Hoxha e goditi oficierin jugosllav se ia shau Zotin!

Në RTI, gjatë emisionit DIVANI me Vehbi Shatrin. Hoxha Jahir ef. Beqiri (Mulla Jaha), tregon se si i ra boks oficierit jugosllav në ditët...

Më të fundit...

- Advertisement -spot_img