23/07/2024
- Advertisement -spot_img

Kategoria

Kulturë & Fe

Dënohet me një vit burgim me kusht Liman Bytyqi, drejtori i shkollës “Flamuri i Arbrit” në Suharekë i cili përjashtoi arsimtaren me shami, Remzie...

Liman Bytyqi, drejtori i shkollës “Flamuri i Arbrit” në Suharekë i cili përjashtoi arsimtaren me shami, Remzie Lezinm është dënuar me një vit burgim...

Imami që rrjedh nga familja e krishterë

Imami i Qendrës Islamike të kryeqytetit të Namibisë, Windhoek, Mohammed Negumbo, familja e të cilit është nga feja krishtere, thotë se me njohjen e...

Shkëmbimi i popullsisë mes Greqisë dhe Turqisë dhe synimi i Athinës që çamët t’i quante turq!

Nga: Hajredin Isufi dhe Enver KushiGreqia shpresoi të zgjidhte problemin e spastrimit të çamëve myslimanë në kuadrin e marrëveshjeve ndërkombëtare. Ndërkohë, në planin e...

Letrat e mjekut arbëresh (1916-1919): Burrat shqiptarë janë përtacë, gratë trajtohen si mushkat!

– Letrat e mjekut ushtarak italian për Shqipërinë e viteve 1916-1919, ku burrat pinin duhan dhe gratë përdoreshin si kafshë ngarkese – Kanë kaluar vetëm...

Ministri saudit i shkruan letër Bashkësisë Islame: Kush vjen në haxh pa leje, do të ketë gjoba dhe pasoja

Ministri i Haxhit dhe Umres së Arabisë Saudite, Teufik bin Feuzan bin Rebiah, i ka dërguar një letër kryetarit të Bashkësisë Islame të Kosovës,...

DISA KËSHILLA TË DOBISHME

1. Nëse njerëzit i sheh se mahniten me ty, dije se ata mahniten me atë të bukurën që Allahu e paraqiti nga ti, dhe...

A E DI KUR VDES ZEMRA JOTE?!

Vdes zemra jote, atëherë kur shtohen problemet dhe brengat e tua dhe ti nuk e falënderon Allahun.Vdes zemra jote, atëherë kur qesh pa asnjë...

Fondacioni i Behgjet Pacollit ofron iftar falas gjatë gjithë muajit të Ramazanit

Te nderuar miq Fondacioni Behgjet Pacolli organizon, nga sot e deri ne fund te Ramazanit organizonIFTAR masiv ne HAJVALI.Ju ftojme te ndani me ne gezimin...

BIK: Agjërimi i muajit Ramazan fillon më 11 mars 2024

NJOFTIM PËR OPINIONAgjërimi i muajit Ramazan fillon më 11 mars 2024.Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se...

Në prag të Ramazanit, hapet xhamia më e madhe në botë pas asaj të Mekës dhe Medinës

Përpara muajit të shenjtë të Ramzanit, Algjeria ka inauguruar xhaminë e tretë më të madhe në botë dhe xhaminë më të madhe në Afrikë,...

Më të fundit...

- Advertisement -spot_img