16/06/2024

Ali Sefaj me porosi për hoxhallarët: Mos i mbuloni xhamijat me flamuj!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

I zëshmi Ali Sefaj ka një porosi për disa hoxhallarë të cilet po i “mbulojnë” xhamitë me flamuj kombëtar duke festuar 28 nëntorin.
Sefaj nuk pajtohet me disa hoxhallarë të cilët nuk është që njihen për ndonjë kontribut kombëtar, por që përmes fotografive të shumta shprehin dashurinë për kombin.

“Mos i mbuloni xhamijat me flamuj. Ato janë objekte ku adhurohet Zoti, pa dallim kombi dhe race.Ato janë shtëpi të Zotit dhe jo të kombeve, etnive ose partive” , ka shkruar Sefa në facebook. /RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...