21/06/2024

Ali Sefaj: Rreshtimi me Izraelin është për shkak të fuqisë se shteteve qe janë pro Izraelit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Lufta mes Hamasit (Palestinezëve) dhe Izraelit ka hapur debat të gjerë se kënd duhet mbështetur, Palestinen apo Izralein ?
Ali Sefaj, ka dhënë një mendim të tij se pse politika në vend bashkë me disa gazetarë e mbështesin Izraelin:
“Rreshtimi me palestinezet është për shkak të humanizmit dhe bindjeve fetare, ndërsa rreshtimi me Izraelin është për shkak të fuqisë se shteteve qe janë pro Izraelit.
Nëse SHBA dhe Europa do ta denonconin Izraelin, ju do ishit të paret qe do t’ua mbanit ison” ka shkruar Sefaj në facebook./rti

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...