18/05/2024

Aliu njofton për nënshkrimin e memorandumit prej 368 mijë eurosh me Komunën e Mitrovicës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministri i Infrastrukturës Liburn Aliu ka njoftuar se kanë nënshkruar memorandum me Komunën  e Mitrovicës në vlerë 368 mijë euro.

Aliu tha se financimi do të bëhet për projektin e rrugës “Çlirimi”, “Luj Braj”, “Norbert Jokli” dhe “Boro Stankoviq”.
 “Vazhdojmë me nënshkrimin e memorandumit me Komunën e 𝐌𝐢𝐭𝐫𝐨𝐯𝐢𝐜𝐞̈𝐬 së Veriut, të cilën komunë po e financojmë me 𝟑𝟔𝟖,𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎€. Përmes këtij Memorandumi po e bëjmë financimin e tërësishëm të projektit infrastrukturorë: Projekti i Rrugës “Çlirimi”, “Luj Braj”, “Norbert Jokli” dhe “Boro Stankoviq”.”, thuhet në njoftimin e ministrit.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...