19/04/2024

Ambasadori i Turqisë viziton xhaminë ‘Haxhi Ibrahim Devolli’

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Sot pata nderin dhe kënaqësinë që të mirëpres në Xhaminë “Haxhi Ibrahim Devolli” Ambasadorin e Turqisë në Kosovë, në shoqërimin e z.Shkëlqimit dhe z.Adriatikut, ka shkruaj hoxhë Kushtrim Kelmendi/rti

Ambasadorin e falënderova për vizitën dhe kontributin që shteti i tij Turqia, jep vazhdimisht për zhvillimin e vendit tonë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...