13/06/2024

Arian Mavriqi për shaminë: Në Gjermani vajzat me shami komplimentohen, në Kosovë përjashtohen

të fundit...

- Advertisement -spot_img
“Këto dy vajza (vajzat e shokut tim) sot kane filluar mësimin në Gjermani! Mësuesja jo që nuk i përjashtoj, por përkudrazi i paska komplimentuar. Po po, në Gjermani pasha Zotin se ndoshta nuk e lexuat mire. Ndërkohë tek ne në Kosovë, disa mbetje komuniste, të cilët edhe kur flejnë shohin ëndrra stalinski po i përjashtojnë çdo ditë! Ditë më parë ju pata thënë që duket se në Evropë, vend më mohues se Kosova për lirinë fetare nuk ka. Jau marroftë Zoti at ftyrë juve o “Mësues” të paaftë për asgjë, po leni rehat fëmijët se ata vishen ashtu sepse kanë prindër edhe me plot dëshirë ashtu vishen, në fund të fundit keni psikologë aty dhe testoni, e shikoni se si qëndron e vërteta.
Posht mbetjet komuniste, rroftë liria e Popullit” ka shkruar Mavriqi në facebook.
Arian Mavriqi – Photography
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...