21/07/2024

BIK: Agjërimi i muajit Ramazan fillon më 11 mars 2024

të fundit...

- Advertisement -spot_img
NJOFTIM PËR OPINION
Agjërimi i muajit Ramazan fillon më 11 mars 2024.
Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se muaji i bekuar Ramazan, fillon ditën e hënë, më 11 mars 2024.
Me rastin e fillimit të muajit Ramazan, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtA
arët në Kosovë, diasporë e trojet tona, duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetve dhe solidaritet me njëri-tjetrin!
Me fat muaji i bekuar Ramazan!
Agjërim të lehtë dhe të pranuar!
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...