15/06/2024

Dobitë shëndetësore nga fasulet

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Fasulet janë ndër ushqimet më të shëndetshme dhe më të përdorura.

Ato janë ndër ushqimet më të pasura në karbohidrate dhe të pasura më shumë ushqyes.

Këto janë përfitimet shëndetësore të fasulet e bardha:

Janë burimi i proteinave

Një burim fantastik i antioksidantëve

Ju ndihmon të keni një dietë të pasur me fibra

Filloni nga sot që të konsumoni dhe të merrni të mirat e fasules

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...