19/06/2024

Elbert Krasniqi me kryetarin e Shtimes vizitojnë Thaçin dhe të tjerët në Hagë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ministri për Administrim i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, bashkë me kryetarin e Shtimes, Qemajl Aliu, i kanë vizituar në Hagë ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës që janë atje në paraburgim.

Aliu, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka deklaruar se ish-komandantët e patën vullnetin dhe moralin e lartë “siç e kanë pasur besimin për fitore kur e kanë filluar luftën”.

“Andaj, edhe rezultati përsëri do të jetë në favor të historisë sonë të lavdishme kombëtare e çlirimtare”, ka shkruar Aliu në Facebook.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...