19/06/2024

Eskalon Imer Mushkolaj, i quan mjerana protestuesit kundër DokuFestit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“DokuFest është ngjarja kryesore kulturore dhe fotografia më pozitive e Kosovës në botë. Çohen e organizojnë protestë kundër festivalit, kinse DokuFesti po e prish moralin e po e shkatërron familjen, duke nxitur urrejtje e dhunë. Athu për agjendë të kujt punojnë këta mjerana?”, ka shkruar ai.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...