15/06/2024

Fitorja e Ballkanit e ngrit Kosovën lart në Evropë, shumë para Shqipërisë e Maqedonisë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Pas fitores së Ballkanit mbrëmë ndaj Shkupit, Kosova ngritet në vendin e 33-të në Evropë, duke llogaritur koeficientët e klubeve që marrin pjesë në garat ndërkombëtare.

Kosova ndodhet shumë pozita më lart se Shqipëria që është e 49-ta dhe Maqedonia e Veriut që është e 52-ta.

Në rast të kualifikimit në Conference League, Kosova pr

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...