22/07/2024

Fotografisti i njohur Arian Mavriqi, merr dhuratë një veturë “Ford Ranger”

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Të dashtun, kam kënaqësinë të ju njoftoj që kjo Makinë “Ford Ranger” më është dhuruar Donacion nga “Korporata Rugove” të cilët dua ti falenderoj për këtë dhuratë, sepse do lehtëson shumë punën time për promovimin dhe dokumentimin e Botës së Egër. Njerëzit si ju u shtofshin dhe mbi të gjitha Zoti ju shpërbleftë” , ka shkruar Mavriqi në facebook/rti

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...