21/06/2024

FSK-së i ndahen 40 milionë euro buxhet shtesë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) i janë ndarë edhe 40 milionë euro buxhet shtesë.

Ky vendim u miratua gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë, përcjell teve1.info

Me këtë ndarje, shuma e përgjithshme e buxhetit të FSK-së e tejkalon nivelin prej 200 milionë eurove.

“Në mbledhjen e sotme të qeverisë u mor vendimi për ndarjen e buxhetit shtesë për FSK-në në vlerë prej 40 milionë euro, dhe me këtë ndarje, shuma e përgjithshme e buxhetit të alokuar për mbrojtje sivjet tejkalon nivelin prej 200 milionë eurove, apo mbi 2% e BPV, kriter ky për shtetet anëtare të NATO-s”, thuet në njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...