25/06/2024

Google Camera tani është Pixel Camera në Play Store

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Aplikacioni Google Camera ekskluziv për pajisjet Pixel është riemërtuar në Pixel Camera në Play Store nga Google.

Gjigandi i kërkimit në internet zëvendësoi gjithashtu “Kamera Google” me “Kamera Pixel” në përshkrimin e aplikacionit dhe tani shkruan: “Kurrë mos humbisni asnjë moment me kamerën Pixel plotësisht të ridizajnuar dhe bëni fotografi dhe video fantastike duke përdorur veçori si Portrait, Night Sight, Time Lapse, dhe Cinematic Blur”.

Versioni më i fundit i aplikacionit Pixel Camera i disponueshëm për Pixel Fold, Pixel Tablet dhe Pixel 7 Pro është v9.0, ndërsa Pixel 8 dhe  8 Pro marrin v9.1, raporton GSM Arena, transmeton Telegrafi.

Vlen gjithashtu të përmendet se versioni më i fundit i Pixel Camera funksionon vetëm në pajisjet Pixel me Android 14, ndërsa versioni për Wear OS funksionon vetëm në pajisjet me Wear OS 3 e lart dhe të lidhur me telefonat Pixel.

Përveç riemërtimit të aplikacionit “Google Camera”, Google shpërndau gjithashtu fletën e përbashkët të Android 14 për Google Photos, kështu që kur klikoni në ikonën e ndarjes, një fletë “Sharing Image”, me butonin “Modify” në krye.

Imazhi i përzgjedhur ka gjithashtu ikonën e lapsit në këndin e saj për të lansuar mjetin Markup, me karuselin poshtë tij që ka veprime të shumta të Google Photos, duke përfshirë Create Link, Send in Photos dhe Add in Album.

Në dy rreshtat e ardhshëm, ju merrni objektivat e ndarjes së drejtpërdrejtë, duke përfshirë aplikacionet e përdorura shpesh. Dhe kur lëvizni lart, mund të përdorni të gjithë rrjetin.

Kjo fletë e re e ndarjes është e disponueshme në versionin 5.65 të Google Photos në telefonat inteligjentë Pixel me Android 14, kështu që nëse nuk e shihni ende në pajisjen tuaj.

eta e ndarjes në Google Photos në pajisjet me Android 13 dh

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...