22/06/2024

ID.X Performance, koncepti agresiv i Volkswagen që prodhon 550 kuaj-fuqi

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Plani i ardhshëm i elektrifikimit të Volkswagen përfshin gjithashtu një sërë veturash elektrike me performancë të lartë, li tashmë kemi parë tashmë konceptin ID. GTI në Mynih, e dihet se ID. Buzz dhe modelet ID.3 marrin performancë më të mirë të sjellë nga emërtimi GTX, dhe tani arrin koncepti ID.X Performance.

Koncepti është i bazuar në limuzinën ID.7, por më të ndanë pak karakteristika vizuale. Pjesa e përparme ka pësuar ndryshime të mëdha, transmeton Telegrafi.
Koncepti është i bazuar në limuzinën ID.7, por më të ndanë pak karakteristika vizuale. Pjesa e përparme ka pësuar ndryshime të mëdha, transmeton Telegrafi.
E kur flasim për performancë, ID.X është i bazuar në platformën MEB që e përdorin pothuajse të gjitha veturat modele elektrike nga Volkswagen.
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...