16/06/2024

IKShPK i bën thirrje qytetarëve: Ajri jo i shëndoshë, të kenë kujdes personat e ndjeshëm

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Ajri në Prishtinë edhe sot rezulton që të jetë tepër i rëndë dhe i rrezikshëm.

Insituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka bërë thirrje që personat e ndjeshëm të mos i ekspozohen këtij ajri duke mos dalë në vende me ajër të ndotur në mëngjes dhe mbrëmje, dhe të mos i ajrosin shtëpitë e tyre kur ajri është kaq i ndotur.
“Kujdes pēr personat e ndjeshēm! Ajri jo i shēndoshẽ!” është mbishkrimi që ky institut ia ka vënë postimit në Facebook ku ka ndarë disa këshilla dhe udhëzime rreth të mbrojturit nga ajri i ndotur.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...