28/05/2024

Ka heshtje në mesnatë para raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare në RMV

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në mesnatë përfundojnë fushatat për raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare.

Fushata për zgjedhjet presidenciale ka nisur menjëherë pas raundit të parë të zgjedhjeve, ndërsa fushata njëzet ditore për zgjedhjet parlamentare të 18 prillit.

Në mesnatë nis heshtja para zgjedhjeve, e cila përfundon me mbylljen e qendrave të votimit më 8 maj në orën 19:00.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...