29/05/2024

Kërcënon Stojançe Angellov

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Mos e prekni Kryqin në Kodrën e Diellit

Drejtori i Qendrës së Menaxhimit të Krizave, Stojançe Angellov i ka quajtur të ekzagjeruara reagimet për kryqin i cili u vendos disa ditë më parë në Kodrën e Diellit.

Ja reagimi i plotë i Angellovit:

Reagimet për kryqin 15 metra në oborrin e kishës në “Kodër të Diellit”, jo vetëm janë të ekzagjeruara në të gjitha bazat, por edhe shprehje e mosrespektimit, hipokrizisë ekstreme dhe standardeve të dyfishta nga ana e faktorëve politikë shqiptarë në Maqedoni.

Sidomos po të kihet parasysh se jetojmë në një periudhë kur “Kodra e Diellit” po vlon nga objektet e ndërtuara pa leje, në një periudhë kur në “Kodër të Diellit” është ndërtuar ilegalisht edhe një xhami katërkatëshe me një minare 20 metra, në një periudhë kur disa monumente, kulla e “muze” të UÇKs, disa prej tyre të “zbukuruara” me harta të Shqipërisë së Madhe, në një periudhë kur kur priten mysafirë të lartë nga Kosova, valëviten pa u vënë në pah flamujt e Shqipërisë së Madhe dhe të vendeve fqinje flamuri maqedonas, në periudhën kur është planifikuar të kendohet himni i Shqipërisë në shkollat ​​e Maqedonisë, konkretisht në Tetovë…

Është bukur të ruash qetësinë, është mirë të mos biesh në provokime, por lind pyetja, çfarë do të ndodhë më pas nëse nuk bëjmë rezistencë agresive nga pala jonë maqedonase?

Ndaj i paralajmëroj faktorët politikë shqiptarë në vend, pa përmendur fjalët “heqje” apo “rrënim” në të njëjtën fjali me kryqin në Koder te Diellit.

Ndryshe, unë si qytetar me disa shokë të mi të vitit 2001 do të organizojmë mbrojtjen e tij.

Dhe ju përpiqeni ta rrëzoni atë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...