14/04/2024

KFOR-i: Në vazhdimësi jemi duke e vlerësuar situatën e sigurisë në Kosovë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Jemi në koordinim të ngushtë me të gjithë homologët dhe jemi duke e vlerësuar në vazhdimësi situatën e sigurisë në Kosovë”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

KFOR-i ka bërë të ditur se është duke e vlerësuar në vazhdimësi situatën e sigurisë në Kosovë.

Përmes një postimi në rrjetin social X, KFOR-i ka njoftuar se këtë është duke e bërë në koordinim të ngushtë me të gjithë homologët.

“Jemi në koordinim të ngushtë me të gjithë homologët dhe jemi duke e vlerësuar në vazhdimësi situatën e sigurisë në Kosovë”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...