18/06/2024

Kurti: 400.000 të punësuar aktivë falë politikave tona

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri i Kosoves, Albin Kurti, ka deklaruar se për herë të parë ekonomia kosovare i ka të regjistruara 400.000 pozicione të fuqisë punëtore

“Për herë të parë ekonomia jonë ka mbi 400,000 pozicione të regjistruara të fuqisë punëtore aktive. Ky është një tregues i fortë i suksesit të politikave tona dhe ekonomike që kanë ndihmuar gratë, njerëzit me aftësi të kufizuara, sipërmarrësit dhe të tjerët të jenë pjesëmarrëse të suksesshme në fuqinë punëtore”, ka shkruar Kurti në Twitter.
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...