17/07/2024

Kurti i gëzuar që studio-bunkeri i radios “Kosova e Lirë” tani është nën përkujdesjen e shtetit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është shprehur i lumtur që Radio “Kosova e Lirë”, që luftonte për liri tanimë është nën përkujdesjen e shtetit.

Përmes një postimi në “Instagram”, kryeministri ka shprehur mirënjohje që iu takon çlirimtarëve lajmëtarë

“Radio “Kosova e Lirë” ishte radio e Kosovës që luftonte për liri. Lirinë e medias sot, nuk do ta gëzonim dot pa luftën për liri. Gëzohem që kjo vlerë e veçantë e luftës, ky studio-bunker, tani është nën përkujdesjen e shtetit tonë. Një mirënjohje dhe urim i veçantë u takon çlirimtarëve lajmëtarë. Urime 25-vjetori i çlirimit të vendit,” shkruan Kurti.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...