21/06/2024

Kurti tregon përse nuk ka takuar kryetarët e Zveçanit dhe Zubin Potokut

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në një konferencë për medie është pyetur se pse nuk i ka takuar të gjithë kryetarët e komunave veriore, më specifikisht, kryetarin e komunës së Zubin Potokut, pasi me atë të Zveçanit tha se është takuar në një prej pritjeve.

Kurti pati një arsye për këtë. Ai tha se po të takohet me ta, u thotë të shkojnë në punë dhe jo të mos shkojnë në punë.

Ai tha se këtu qëndron problemi lidhur me takimin me kryetarët e këtyre dy komunave. Madje, ai pati edhe një deklarim thumbues për kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi.

“Natyrisht që unë i njoh ata, i kam takuar jo të gjithë, në njërën prej pritjeve e kam takuar dhe kryetarin e Komunës së Zveçanit, mund t’i takoj, por tash nuk e di sa është i këndshëm takimi me mua, sepse kur takohen njerëzit me mua unë iu them shkoni në punë, jo mos shkoni në punë”.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në një konferencë për medie është pyetur se pse nuk i ka takuar të gjithë kryetarët e komunave veriore, më specifikisht, kryetarin e komunës së Zubin Potokut, pasi me atë të Zveçanit tha se është takuar në një prej pritjeve.

Kurti pati një arsye për këtë. Ai tha se po të takohet me ta, u thotë të shkojnë në punë dhe jo të mos shkojnë në punë.

Ai tha se këtu qëndron problemi lidhur me takimin me kryetarët e këtyre dy komunave. Madje, ai pati edhe një deklarim thumbues për kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi.

“Natyrisht që unë i njoh ata, i kam takuar jo të gjithë, në njërën prej pritjeve e kam takuar dhe kryetarin e Komunës së Zveçanit, mund t’i takoj, por tash nuk e di sa është i këndshëm takimi me mua, sepse kur takohen njerëzit me mua unë iu them shkoni në punë, jo mos shkoni në punë”.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...