17/06/2024

Labinot Maliqi: Askush nuk do të mund t’i përjashtoj vajzat nga shkollat publike të Kosovës përshkak të shamisë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

“Do të rregullohet brenda javës tjetër, inshaAllah. Ju ftoj të keni vetëpërmbajtje, dhe të mos silleni sikur jeni minoritet dhe të dobët, sepse nuk jemi të tillë. Askush nuk do të mund t’i përjashtoj vajzat nga shkollat publike të Kosovës, vetëm për shkak se ato e bartin shaminë në kokat e tyre. ASKUSH! Ligji është në anën tonë”, ka shkruar hoxhë Labinot Maliqi në facebook./RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...