25/06/2024

Mbi 1 mijë punëtorë shëndetësorë kosovarë u punësuan në Gjermani për nëntë muaj

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Instituti GAP ka publikuar një grafikon ku janë publikuar të dhënat për numrin e kosovarëve të punësuar në sektorin e shëndetësisë në Gjermani dhe Kosovë.

Sipas këtij grafikoni shihet se mbi 1 mijë punonjës shëndetësorë kosovarë janë punësuar në Gjermani vetëm për nëntë muaj të vitit 2023.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...