18/06/2024

Me duhan, alkool e thika: Pamjet e tmerrshme të disa të miturve në Pejë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Fotografi të tmerrshme janë duke qarkulluar në rrjete sociale, kryesisht në faqet lokale të Pejës.

Në Pejë disa të mitur janë parë gjatë natës së djeshme duke përdorur pije alkoolike, cigare ku si dhe me vete mbanin edhe mjete te mprehta.

Disa pamje të këtyre të miturve janë siguruara nga portali Peja në Fokus ku ishin prezent në festën e netëve të mërgatës në qendër të Pejës, të organizuar Drejtoria për Kulturë, Rini Dhe Sport, siç shihet në foto, fëmijëve po u lejohet shitja dhe konsumimi i birrave, cigareve dhe posedim i armëve të ftohta.

Duke u bazuar në Ligjin për Mbrojtjen e Fëmijeve dhe Rregulloren komunale ndalohet konsumimi i pijeve alkoolike, lëndëve narkotike dhe përdorimi i armëve.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...