16/06/2024

Meka Hallall Food së shpejti edhe në Shqipëri

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Një nga kompanitë më të mëdha dhe më serioze për produktet e mishit në Kosovë, Meka Hallall Food së shpejti edhe në Shqipëri.
Burim Piraj, pronari i Meka Hallall Food, ka shpërndarë njoftimin e kompansië në rrjetin social facebook.
Njoftimi në facebook:

Të dashur konsumator,

Na lejoni të ju njoftojmë që së shpejti rikthehemi në tregun e Shqipërisë!

Përfaqësues i vetëm dhe zyrtar i produkteve Meka Halal Food për Shqipëri është Bukurosh Halilaj !

Shihemi së shpejti! /RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...