16/04/2024

Nacionalist i pështirë po, sportist jo hiç

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Tenisti serb, Novak Djokovic ka vazhduar me veprimet e tij nacionaliste kundër Kosovës, ai ka shfrytëzuar edhe paraqitjen e tij në turneun kryesor të meshkujve në tenis, për të dhënë mesazhe politike.

Ditën e enjte, Djokovic gjatë prezantimit para ndeshjes me Britaninë e Madhe, u prezantua me këngë nacionaliste për Kosovën.

“Le të valojë flamuri i Serbisë nga Prizreni deri në Rumi”, ishte njëra nga fjalitë e tekstit të këngës që u prezantua nga ai.

E, për këto ka pasur reagime të shumta në Kosovë, Mal të Zi dhe në Bosnjë e Hercegovinë.

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Petrit Selimi, në platformën “X”, e ka quajtur të neveritshme këngën, ndërsa ka parashtruar pyetje se pse “Davis Cup” lejon këngë të tilla.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...