14/06/2024

Naim Tërnava rizgjidhet për herë të pestë në krye të BIK-ut

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Bashkësia Islame e Kosovës çdo pesë vite i nënshtrohet procesit zgjedhor.

Pas propozimit të Këshillave dhe institucioneve të BIK-ut, Naim Tërnava rizgjidhet për herë pestë në krye të BIK-ut/rti

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...