17/06/2024

Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 1,95 % në raport me vendimin e datës 2.10.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUPER BS-95 ulet për 2,50 den/l., ndërsa çmimi i shitjes me pakicë i benzinës EUROSUEPR BS-98 ulet për 3,00 den/l. Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 1,681 den/kg dhe do të jetë 46,979 den/kg.

Çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-E V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (EL-1) nuk ndryshojnë.

Nga data 6.10.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...