18/05/2024

Nëse Brukseli mendon se do ta njohim Kosovën, kjo nuk do të ndodh

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se nëse mesazhi i Brukselit në fund të fushatës zgjedhore në Serbi është se do të duhet të njohin pavarësinë e Kosovës, kjo siç tha ai “nuk do të ndodh”.

“Nëse ata donin të thonë se Serbia do të duhet ta pranojë pavarësinë e Kosovës, unë u them që nuk do ta pranoj, dhe tani ndoshta do të gjejnë disa që do ta pranojnë, kështu që ndoshta ata do të fitojnë”.

“Është plotësisht e qartë kur shikoni nga jashtë, fondacionet që kanë paguar parti të caktuara, do t’ju thonë jo për zgjedhje, por, po për projekte”, tha Vuçiq në televizionin serb K1, duke komentuar konkluzionet e Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme të BE-së për kapitullin 35.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...