18/06/2024

Nexhmedin Spahiu në fshatin e Dr. Shefqet Krasniqit: Sibovci do të zhduket së shpejti!

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Në mbrojtje të monumenteve të natyrës.

“Te 3 lisat shekullorë në Sibovc të Obiliqit me Ubejd Gashin dhe Dr.Shefqet Krasniqin. Ky fshat do të zhduket së shpejti pasi Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të jetë minierë sipërfaqësore e Koorporatës Energjetike të Kosovës. Qeveria duhet të merr vendim që një zonë adekuate rreth këtyre tre lisave gjigantë të mos preket nga mihjet. Kjo është pasuri më e paçmueshme” ka shkruar analisti Nexhmedin Spahu

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...