13/06/2024

Nxënësja e gjimnazit ” Hajdar Dushi” në Gjakovë e cila u largua përshkak të shamisë, sot i është kthyer mësimit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

S.M nxënësja e gjimnazit ” Hajdar Dushi”në Gjakovë e cila u largua përshkak të shamisë qysh në ditën e parë të shkollës i është kthyer mësimit.

‘Hoxhë Labinot Maliqi dhe vëllau i saj e kanë qu në shkollë, Ardian Gjini i’a ka konfirmu që po dhe ata e kanë dërgu në shkollë” thotë burimi i RTI-së.

Mbetet të shihet në ditët në vazhdim se vajza  E.S a do të ketë më probleme me vijimin e mësimit përskak të shamisë./RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...