22/06/2024

Për cilat sëmundje mund të aplikohet hixhamja – Sami Dobra

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Infermieri dhe hixhamisti nga Prishtina, Sami Dobra ishte i ftuar në RTI i cili foli për hixhamen e cila është përhapur shumë në shoqërinë tonë dhe më gjerë.

Efektet e hixhames në trupin e njeriut janë shumta, thotë Sami Dobra/RTI

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...