23/07/2024

Presidenti i EOC-ut, Capralos u prit nga kryeministri Albin Kurti

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim Presidentin e Komitetit Olimpik të Evropës, Spyros Capralos dhe Sekretarin e Përgjithshëm të këtij komiteti, Raffaele Pagnozzi.

Presidenti Capralos përgëzoi Kryeministrin Kurti për arritjet e Republikës së Kosovës në sport. Ai tha se kjo vizitë e tij e parë në Kosovë vjen pas suksesit të arritur në fitoren e kandidaturës për organizimin e Lojërave Mesdhetare 2030.

Kryeministri Kurti ritheksoi përkushtimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për organizimin e këtyre lojërave, që janë ngjarja më e madhe sportive e mbajtur ndonjëherë në Republikën tonë. Ai shprehu mirënjohjen e përzemërt për të gjithë që kanë mbështetur vizionin e Kosovës, krahas punës së palodhur të Qeverisë dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim Presidentin e Komitetit Olimpik të Evropës, Spyros Capralos dhe Sekretarin e Përgjithshëm të këtij komiteti, Raffaele Pagnozzi.

Presidenti Capralos përgëzoi Kryeministrin Kurti për arritjet e Republikës së Kosovës në sport. Ai tha se kjo vizitë e tij e parë në Kosovë vjen pas suksesit të arritur në fitoren e kandidaturës për organizimin e Lojërave Mesdhetare 2030.

Kryeministri Kurti ritheksoi përkushtimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për organizimin e këtyre lojërave, që janë ngjarja më e madhe sportive e mbajtur ndonjëherë në Republikën tonë. Ai shprehu mirënjohjen e përzemërt për të gjithë që kanë mbështetur vizionin e Kosovës, krahas punës së palodhur të Qeverisë dhe Komitetit Olimpik të Kosovës.

Prezentë në këtë takim ishin edhe Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, zëvendësministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Daulina Osmani, Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, Sekretari i Përgjithshëm i KOK-ut, Besim Aliti dhe Sekretari i Përgjithshëm i KOKSH, Gerti Shima.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...