17/06/2024

Prishtina bëhet me një nënkalim të ri, jepet tenderi për hartimin e projektit

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Komuna e Prishtinës ka lidhur kontratë me një studio lokale të arkitekturës për hartimin e projektit kryesor për ndërtimin e një nënkalimi në kryqëzimin mes rrugëve Agim Ramadani dhe Ibrahim Lutfiu.

Dy rrugët kryqëzohen në afërsi të Muzeut Kombëtar të Kosovës.

Së shpejti një tunel do t’i lidhë këto dy rrugë. Qeverisja e Përparim Ramës tashmë e ka shpërblyer me kontratë 184 mijë euro kompaninë “3D- Project” për hartimin e projektit.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...