15/06/2024

Rreth 480 mijë euro subvencione shtesë për sektorin e bujqësisë në Gjilan

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, ka nënshkruar një memorandum të bashkëfinancimit me drejtorin Islamic Relief Kosova, Dr. Mohamed Soliman.

Memorandumi kap vlerën e afro 480 mijë euro dhe mjetet do të shkojnë për subvencione shtesë për sektorin e bujqësisë.

“22 serra nga 500m2, 30 panele diellore për fermerët, 120 lopë qumështore do të shpërndahen për fermerët përfitues. Ashtu siç jemi zotuar, bujqësia do të jetë një ndër sektorët më të zhvilluar në Gjilan”, është shprehur kryetari Hyseni. /Telegrafi/

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...