13/06/2024

Shefqet Krasniqi apel qytetarëve: Bojktoni produktet e serbisë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Biznesmen, politikan, shoqëri civile e hoxhallarë janë duke i dhënë mbështetje nismave për bojkotimin e produkteve serbe.
Një thirrje për t’i bojkotuar produktet serbe e ka bërë edhe hoxhë Shefqet Krasniqi, i cili ka një ndikim të madh në shoqerinë kosovare dhe me gjerë
Video:
<iframe

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...