18/06/2024

Shefqet Krasniqi: Qetnikët serb, armiqt e paqës, armiqt e vet popullit serb, na e vranë Rreshter Afrimin

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Hoxhë Shefqet Krasniqi ka reaguar ndaj vrajses së policit Afrim Bunjakut i cili ishte në detyrë të punës.
Postimi i plotë:
“Të Zotit jemi dhe tek Ai do të kthehemi”
Këtë mëngjes populli shqipëtar u zgjua i shokuar pasi morëm lajm të hidhur, e ne si shqipëtar në përgjithësi, e si kosovar në veçanti jemi mësuar të marrim lajme të hidhura, por lajmi i sotëm vërtet ishte shumë i prekshëm. Qetnikët serb, armiqt e paqës, armiqt e vet popullit serb, na e vranë Rreshter Afrimin, duke u munduar që me këtë gjest të ligë ta frikësojnë Afrimin dhe kolegët e tij. Luanat e Kosovës nuk frikësohen nga frikacakët serb të fshehur pas errësirës së maskave dhe errësirës së natës. Ky gjest vetëm sa do i trimëroi edhe më shumë luanët e Kosovës, kolegët e Afrimit, për ta mbrojur vatanin tonë të shenjtë nga çdo keqdashës.
Zoti e pastë marr shehid Afrimin tonë, familjarëve e kolegëve dhe tërë popullit shqipëtar ua lehtësoftë këtë dhimbje.
Zoti e ruajtë Kosovën , policinë e Kosovës, popullin e Kosovës.
Me dhimbje dhe respekt vellai i juaj ,Hoxha Shefqet!/RTI
- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...