22/06/2024

Shoferi tejkalon në vijë të plotë, i shqiptohen pikë negative dhe i ndalohet vozitja për tre muaj

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Policia e Kosovës e ka ndaluar një shofer për tejkalim në vijë të plotë, veprim ky që bie ndesh me rregullat e komunikacionit rrugor.

Ndaj këtij kundërvajtësi është shqiptuar gjoba në vlerë prej 150 eurosh, si he i janë hjequr dy pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre muaj.

“Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet mund të njoftojnë stacionin më të afërm të Policisë apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’,

E-mail: info@kosovopolice.com dhe numrat kundestarë: 192; 03850807001.

Të dhënat e juaja do të ruhen ne konfidencialitet të plotë”, thuhet në njoftimin e policisë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...