25/06/2024

Shoqata e të Plagosurve Civilë nga Minat protestojnë para Qeverisë, kërkojnë trajtim të barabartë

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Shoqata e të Plagosurve Civilë nga Minat (SHPCM) sot kanë mbajtur një protestë para objektit të Qeverisë së Kosovës.

Me pankartat “Dua trajtim të barabartë dhe jo të diskriminohemi sepse edhe ne jemi pjesë e luftës”, “Ne kërkuam të na e lehtësoni jetën, e ju po na e vështirësoni”, etj protestuesit kërkojnë të drejtat e tyre nga Qeveria e Kosovës.

 

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...