22/06/2024

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat kërkon nga presidentja mos ta dekretojë Ligjin e pagës minimale

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat, i ka bërë kërkesë presidentes Vjosa Osmani, të mos e dekretojë Ligjin e Pagës minimale me vlerë prej 264 euro bruto.

Kjo vlerë sipas tyre, është e pamjaftueshme dhe çështja tjetër se nuk është përfillur propozimi i 450 euro për vitin 2023 dhe 500 për vitin 2024, transmeton klankosova.tv.

Më poshtë gjeni kërkesën e publikuar nga Jeton Azemi nga kjo sindikatë.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...