29/05/2024

SOS familjet marrin donacion në kuadër të emisionit “Thuhet” në RTI me Labinot Azemi në bashkëpunim me donatorët

të fundit...

- Advertisement -spot_img
Sot, ekipi i RTI-së bashkë me Labinot Azemin, autor i emisionit “THUHET” në  RTI  në bashkëpunim me donatorët kanë dërguar një donacion të jashtëzakonshëm – pajisje shtëpiake për SOS familjet dhe nga një dhuratë të veçantë për fëmijët e SOS Fshatit!

Ekipi i “SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë” ka falënderuar gazetarin, Labinot Azemin dhe donatorin për kujdesin e tyre ndaj fëmijëve/rti

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...