15/07/2024

S’tërhiqemi, por vetëm riorganizohemi, thotë Policia e Kosovës

të fundit...

- Advertisement -spot_img

Disa automjete të Policisë së Kosovës kanë filluar të tërhiqen nga Lagjja e Boshnjakëve, në drejtim të jugut.

Sipas ekipit të REL-it, diçka të tillë ka kërkuar një pjesëtar amerikan i KFOR-it.

Një pjesëtar i Policisë së Kosovës, ka thënë se bëhet fjalë për “riorganizim” të pranisë dhe jo tërheqje të tyre nga atje.

- Advertisement -spot_img

Me te lexuarat...

- Advertisement -spot_img

Lajmet tjera...