15/07/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

emri

Ja cfarë do të thotë fjala “Google”

Google u themelua në vitin 1998 nga shkencëtarët kompjuterikë Larry Page dhe Sergey Brin – por a e dini se çfarë do të thotë...

Latest news

- Advertisement -spot_img