22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Gjilan

Pezullohet sërish ndërtimi i stadiumit të Gjilanit

Kanë kaluar plot shtatë vite dhe ende nuk ka përfunduar rregullimi i stadiumit të Gjilanit.Madje së fundmi një tjetër goditje ka marr renovimi i...

Latest news

- Advertisement -spot_img