22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

momente historike

Momente historike që ndryshuan botën

 Disa nga momentet më përcaktuese në historinë botërore janë regjistruar në raporte, akte dhe manifeste, dokumente që shërbejnë si provë me shkrim të ndryshimeve...

Latest news

- Advertisement -spot_img