22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

shendet

Kardiologët: Nëse dëshironi të përmirësoni shëndetin e zemrës, praktikoni këto zakone

Disa nga faktorët që ndikojnë në shëndetin e zemrës janë jashtë kontrollit tonë, si gjenetika dhe mosha, por të tjerët, si dieta dhe mënyra...

Latest news

- Advertisement -spot_img