22/06/2024
- Advertisement -spot_img

TAG

shtetesia shqipetare

Shqipëria heq testin e gjuhës për shtetësi për shqiptarët e Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut

Shqiptarët e Kosovës, Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi nuk e kanë më detyrim provimin e Gjuhës Shqipe për të marrë...

Latest news

- Advertisement -spot_img